My Image

Markante Kroatische wijnen

van autochtone druiven

Gaykrant lezers actie

Als grootste online LHBT+-platform van Nederland vaart De Gaykrant dit jaar mee met een eigen sloep tijdens de Pride Amsterdam op zaterdag 3 augustus. Croatiangrapes.com, de enige importeur met 100 procent focus op wijn uit Kroatië draagt de Gaykrant een warm hart toe en sponsort dit event.

De vrijwilligers, gasten en redactieleden van de Gaykrant kunnen op de boot een aantal Kroatische wijnen drinken. Zo zullen onder andere de Grasecco brut en de Francesca rosé brut van Feravino beschikbaar zijn want uiteraard moet het wel bubbelen en sprankelen!

Wil jij de wijnen die op de Gaykrant-boot gedronken worden ook proeven? Vul dan het formulier hieronder in om kans te maken op een setje bruts. Met dit formulier schrijf je je in voor de nieuwsbrief van de consumenten webshop Croatianwine.online. Je kunt je hier ieder gewenst moment weer voor uitschrijven. Alle inschrijvingen tussen 1 augustus en 10 augustus maken kans op een mooie set bruts.

Wordt je liever als professional op de hoogte gehouden? Schrijf je dan in voor onze zakelijke nieuwsbrief en maak ook kans op een setje bruts.
Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.