In de media

Publicaties en reportages

Overzicht van publicaties en reportages over Croatiangrapes.com


Reportage in Perswijn #5 2023

Wijnschrijver Magda van de Rijst bezocht het zonnige wijneiland Hvar en proefde uiteraard ook wijnen van onze wijnhuizen Vina Carić en Vinarija Svirče. Bekijk hier de publicatie.


Wijncolumn Barbara verbeek in de Telegraaf

De Kroatische Teran van Kabola is sexy, fris, zwoel en verleidelijk lekker, volgens wijncolumniste Barbara Verbeek van de Telegraaf. Bekijk hier de publicatie.


Croatian Wine Ambassador in Diplomat Magazine

Diplomat Magazine was aanwezig bij de benoeming van Barbara Verbeek tot Croatian Wine Ambassador 2023. Lees hier het artikel.


Artikel over Wine Experience Amsterdam op Anne-wies.nl

Lees het artikel dat Jennifer Jernberg geschreven heeft voor Anne-wies.nl over de Wine Experience Amsterdam. Bekijk hier de publicatie.


Reportage in More than Drinks #4 2019

Lees het artikel uit More than Drinks van Barbara Verbeek. In juni 2019 bezocht zij een aantal wijnhuizen in Kroatië en maakte daar een mooie reportage over. Bekijk hier de publicatie.


Plavac van PZ Svirče is ‘smakelijke ontdekking' op facebookpagina van Hubrecht Duijker

Zeer aangenaam verrast waren we dat onze Croatian Wine Ambassador en wijnschrijver Hubrecht Duijker vol enthousiasme op zijn faccebook-pagina schreef over onze Plavac van PZ Svirče. Bekijk hier de publicatie.


Croatian Wine Ambassador Hubrecht Duijker in Telegraaf

De Kroatische ambassadeur in Den Haag heeft vinpressionist Hubrecht Duijker benoemd tot Croatian Wine Ambassador 2019. Bekijk hier de publicatie.


Vlog van Vinoniek over Madirazza Pošip

Vlog van Niek Beute, Vinoniek over de Kroatische witte wijn Madirazza Posip. Bekijk hier de publicatie.


Reportage in Perswijn #5-2018 over onze wijnhuizen in Dalmatië

Reportage van Ronald de Groot in Perswijn over onze wijnhuizen Vina Carić, PZ Svirče, Madirazza en Vina Skaramuča in Dalmatië. Bekijk hier de publicatie.


Dika Frankovka en Bogdanjuša in Delicious Magazine

In het Juni nummer van Delicious Magazine wordt door vinologe Ellen Dekker een tweetal van onze wijnen bejubeld. De witte superkaaswijn Bogdanjuša van Vina Carić en de rode fruitkanjer Dika Frankovka van Feravino. Bekijk hier de publicatie.


Delicious. Kaas-, Brood & Wijnproeverij

Op 23 november houdt Delicious Magazine een superleuke, leerzame en smakelijke proeverij van kaas, brood en uiteraard onze Kroatische wijn! De presentatie is in handen van de bijzondere vakvrouwen Betty Koster van L'Amuse en Ellen Dekker van delicious. Bekijk hier de publicatie.


Reportage in Perswijn #6-2017

Hoofdredacteur Ronald de Groot van Perswijn is met ons mee geweest naar de Oost Kroatie om onze wijnhuizen Feravino, PP Orahovica en Vinarija Iuris te bezoeken. In september is hierover een groot artikel verschenen in Perswijn #6-2017 Bekijk hier het artikel


Artikel in Gastronomie juni 2017

Columnist Barbara Verbeek (ook bekend van het Wijntheater) heeft in een interview met ons gedaan en daar een artikel over gepubliceerd in Gastronomie het vakblad voor de horeca. Dit artikel is gepubliceerd in juni 2017. Bekijk hier het artikel


Vermelding in Lekker 500 2017

In de Lekker gids 2017 staat bij de rescensie van de Librije één wijn genoemd. En laat die wijn nou toevallig bij ons vandaan komen. En laat die wijn nou ook toevallig geserveerd worden door onze Croatian Wine Ambassador 2017, Sabas Joosten. Bekijk hier het artikel


Croatian Wine Ambassador in Stan Huygens Journaal

Ook de Telegraaf was aanwezig bij de benoeming van de 'Croatian Wine Ambassador 2017' in de Kroatische ambassade in Den Haag. Bij dit evenement is sommelier Sabas Joosten van de Librije door de Kroatische ambassadeur in Den Haag benoemd tot Croatian Wine Ambassador van het jaar. Dit resulteerde in een bijna pagina groot artikel in het Stan Huygens Journaal. Bekijk hier het artikel


De wijntrends van 2017 volgens Weinakademiker Leonie Mooijekind

Weinakademiker Leonie Mooijekind schrijft voor Wijn Spijs Magazine over de wijntrends van 2017. op #2: Wijnen uit minder bekende gebieden: Kroatische wijn. Bekijk hier het artikel


Blog over event met Masterchef Sascha de Lint

Op verzoek van het Kroatisch Verkeersbureau hebben we in januari een pers evenement gedaan in de Amsterdamse kookschool. Waarbij Masterchef-winnaar Sascha de Lint het culinaire gedeelte voor haar rekening nam en Diederik Swart van Croatiangrapes.com als sommelier aanwezig was. Bekijk hier het artikel


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.