Zakelijke oplossingen

Partner worden?

Partner worden voor horeca?

partner worden 1
partner worden 2
partner worden 3

Kroatische wijn is enorm in trek in de horeca. Met name in het midden en hogere segment horeca doen Kroatische wijnen het heel goed. Door de het unieke en pure karakter van de wijnen pairen de wijnen heel goed met vele gerechten en kunnen de wijnen enorm verassend werken voor de gasten. Een wijn uit Kroatië werkt in wijnarrangementen dan ook vaak bijzonder goed.

Croatiangrapes.com is dé importeur met 100 procent focus op wijn uit Kroatië. Ons afzetgebied is de Benelux. En dat gebied is te groot voor ons verkoopteam alleen.

Daarom zoeken wij lokale partners die de horeca in een bepaalde regio goed kennen en het leuk zouden vinden om de sommeliers, chefs en horecaondernemers in hun regio verder te enthousiasmeren voor Kroatische wijnen. Bij voorkeur ben je dus al horecaleverancier en kan je onze wijnen meenemen als aanvulling op alle andere mooie wijnen in jouw assortiment.

Mocht je nog weinig weten van Kroatische wijnen dan kunnen wij jou, tijdens een proeverij en een korte spoedcursus, expert maken op dit gebied. Ook kunnen we je voorzien van het nodige promotiemateriaal dat je kunt gebruiken bij de proefsessies met jouw klanten.

Heb je interesse in een samenwerking met ons, neem dan contact op met Diederik Swart of Mario Pranic per mail. En je kunt ons natuurlijk ook bellen: 020-7727737.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.