My Image

Horecaconcept

Beach Clubs

beachclub 1
Beachclub 2
Beachclub 3

Topwijnen uit Kroatië voor beach clubs en strandpaviljoens

We weten dat beach clubs vaak hun omzet moeten maken in een korte tijd. Maar we weten ook dat het in die periode vaak om royale aantallen gaat.

Daarom hebben we een speciaal aanbod voor strandpaviljoens, beachclubs en andere seizoensbedrijven. En wij zorgen ervoor dat we de geselecteerde wijnen ruim op voorraad hebben zodat jullie niet zonder komen te zitten mocht het opeens prachtig weer worden en daardoor superdruk.

We hebben bijvoorbeeld een waanzinnig mooie bubbelwijn die eens wat anders is dan champagne en prosecco. Onze grasecco brut stond tijdens de Horecava vermeld als hèt nieuwe drankje van 2019 en het rosé zusje Francesca is duur vinoressionist Hubrecht Duijker uitgeroepen tot ‘Vondst van de Maand’.

Deze wijnen zijn uitermate geschikt om wijncocktails mee te maken als de Hugo, French 75 en Aperol Spritz. Daarnaast heeft een cocktailspecialist speciaal voor ons een aantal recepten ontwikkeld. We vertellen je er graag meer over.


Super beach wijnen

Naast de bubbelwijnen hebben we nog een aantal wijnen die het super doen op het strand of op het terras. De witte Graševina van Orahovica js een prachtige frisse witte wijn waarmee je je gasten echt kunt verrassen.

Verder hebben we twee prijswinnende rosé-wijnen. De tijd van bijna kleurloze rosé is wel voorbij. In Kroatië produceert men karakter rosé’s die op elk moment van de dag kunnen. De Orahovica Rosé heeft een klein zoetje en is het meest geschikt voor de borrel, de droge Dika Rosé is geschikt voor borrel en past perfect bij eten.

De Dika Zweigelt en de Dika Frankovka zijn beide rode wijnen die zich uitstekend lenen om lichtgekoeld te drinken. Deze karaktervolle allemansvriendjes zijn zeer geschikt voor een aperitief en gaan perfect samen met vlees, BBQ, burgers en spicy gerechten.


Uiteraard hebben we naast deze knallers ook nog een ruim assortiment kaart- of arrangementwijnen.


Via het VersTrade platform waarbij wij zijn aangesloten kunnen we iedere dag leveren door heel Nederland.

Hieronder vind je een aantal wijnen die uitermate geschikt zijn voor de zomer. Deze wijnen zijn voor beach clubs, strandpaviljoens en andere seizoensbedrijven voor een speciale prijs verkrijgbaar. Vraag naar de prijzen en leveringsvoorwaarden.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.