Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Laat je inspireren door onze Kroatische Wine & Food Pairings

Geplaatst op 16 februari 2021

Dat Kroatische wijnen uitermate geschikt zijn voor verrassende gastronomische toepassingen wisten we natuurlijk allemaal al. En dat wij een enorme waslijst aan gerechten bij al onze wijnen hebben bedacht wisten jullie ook al. Nieuw is wel dat ze nu allemaal heel overzichtelijk bij elkaar staan.

Op onze website Croatiangrapes.blog vind je alle recepten bij onze wijnen. Ze staan gerubriceerd op voor-, hoofd-, na- en lunchgerechten.

Nieuw is ook dat je nu zowel kunt zoeken op gerechten (waarbij je dan een wijn-pairing leest), maar ook kunt zoeken op de wijnen (waarbij je dan weer de bijpassende gerechten ziet staan).

Het kan ook leerzaam zijn om te lezen waarom de wijnen bij de gerechten passen en wellicht inspireert het jou wel voor een andere pairing.

Ook is deze site bijzonder handig voor (web)winkeliers die hun klanten een gedegen advies willen geven.

Meer weten?
Wil je een gepersonaliseerd advies? Neem contact op met onze pairing specialist Diederik via whatsapp. Hij kan je vertellen welke wijnen bij welke gerechten passen en je adviseren in smaakprofielen voor gerechten bij de wijnen.

En kom ook nog eens terug op deze blog pagina of volg onze socials want er komen wekelijks meerdere nieuwe recepten bij.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.