Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Kroatische wijn voor de horeca nu leverbaar via Vers Trade

Geplaatst op 27 december 2018
Kroatische wijn bestellen voor de horeca gaat in 2019 nog makkelijker. Croatiangrapes.com heeft zich namelijk aangesloten bij Vers Trade waardoor bestellingen iedere dag in heel Nederland geleverd kunnen worden.

Vers Trade is een online platform voor de horeca waarbij je via een app rechtstreeks bij alle leveranciers tegelijk kunt bestellen. De bestellingen van alle leveranciers worden dan in één keer geleverd op een door jou gekozen datum en tijd.

Voordeel voor de horecaondernemer is dus dat je gelijktijdig je vlees, vis, brood, groente, wijn, ‘of wat je nog meer nodig hebt’ van diverse leveranciers kunt bestellen en alles in één keer geleverd krijgt door één chauffeur. Een ander voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van bepaalde leverdagen van leveranciers of gehouden bent aan minimale afname.

Uiteraard heb je als horeca-ondernemer nog steeds contact met ons over de wijnen, alleen kun je de wijnen bestellen via de app en verzorgt Vers Trade de distributie.

Duurzaam transport

Het Vers Trade platform is onderdeel van Vers & Fijn. Dit is een fijnmazig distributienetwerk voor (vers)producten voor de horeca. Door gebruik te maken van dit netwerk rijden niet alle leveranciers zelf en zorgen we samen voor verduurzaming en een schoner milieu.

Voor de distributie rijden onder andere bussen die gekoeld worden met zonnepanelen en er wordt gewerkt aan distributie met elektrische voertuigen in de binnensteden van grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.