Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

Prins van Terbregge

Kroatische wijnen op de kaart bij het Beste Wijnrestaurant van Nederland

Geplaatst op 15 juni 2018
Buiten het drukke centrum van Rotterdam ligt de rivier de Rotte. Aan deze rivier vind je restaurant de Prins van Terbregge dat in de restaurantgids Grootspraak van Perswijn is benoemd tot het ‘Wijnrestaurant van het jaar 2018’. Wij zijn supertrots dat eigenaar Simon Wijers nu ook gekozen heeft voor Kroatische wijn op zijn uitgebreide wijnkaart.

Een van de speerpunten van Grootspraak is de beoordeling van het wijnniveau van een restaurant. Daarvoor wordt niet alleen de wijnkaart beoordeeld. Van groot belang zijn ook de kwaliteit van het arrangement, van de wijnbediening en -adviezen, en hoe de wijnen worden gepresenteerd.

In Grootspraak staat over het restaurant: De Prins van Terbregge is verkozen tot ‘Wijnrestaurant van het jaar’, “omdat de kaart van Simon Weijers vol staat met bijzondere wijnen die allemaal per glas worden geschonken en je vindt er werkelijk alles wat je hartje begeert, dus van lekker betaalbaar tot heel prestigieus – en ook dan altijd voor een correcte prijs“ Chapeau!

Kroatische wijnen op de kaart
Uiteraard zijn wij enorm trots dat onze Malvazija van Kabola, Pošip van Madirazza, Miraz Frankovka van Feravino en Plovac Ploški van Vina Carić nu ook op de kaart staan.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.