Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Croatiangrapes.com in de Vers Trade stand op de Horecava

Geplaatst op 28 december 2018
Dit jaar zijn de wijnen van Croatiangrapes.com niet te proeven op de Wine Professional maar op de Horecava. Van 7 tot en met 10 januari staan wij in de stand van Vers Trade.

Vanaf 1 januari is Croatiangrapes.com voor de horeca aangesloten bij Vers Trade, een online platform voor de horeca waarbij je via een app rechtstreeks bij alle leveranciers tegelijk kunt bestellen. Alle bestellingen worden dan in één keer geleverd door één chauffeur.

Het afgelopen jaar is het Vers Trade platform tot in alle details getest. Tijdens de Horecava van 7 tot en met 10 januari in de RAI in Amsterdam zal het Vers Trade platform definitief gelanceerd worden.

Op dat moment gaat ook de samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) van start. KHN zal voor een gedeelte de marketingactiviteiten voor haar rekening nemen en zal al haar leden op de hoogte brengen van het nieuwe platform.

Proef Kroatische wijn in stand 07.453

In de ruime beursstand 07.453 van Vers Trade in hal 7 zullen diverse partners van Vers Trade hun producten presenteren waarbij ook meteen getoond wordt hoe eenvoudig het is om een bestelling te plaatsen via de app.

In dit paviljoen is ook Croatiangrapes.com aanwezig met een mooie bar waar een groot aantal spannende Kroatische wijnen te proeven is. Je kunt dus dit jaar onze wijnen niet proeven op de Wine Professional maar alleen op de naastgelegen Horecava.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.