Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

Betty Koster Hollandse Kaas

Boekpresentatie Betty Koster met Kroatische ambassadeur, wijn en kaas

Geplaatst op 2 oktober 2018
Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten heeft onze Croatian Wine Ambassador haar nieuwe boek Hollandse Kaas uitgereikt aan de Kroatische ambaasadeur. Croatiangrapes.com was erbij met Kroatische wijn bij de kazen.

Het boek Hollandse Kaas alweer het vijfde boek van Betty Koster van L'Amuse. Het eerste exemplaar werd op 1 oktober uitgereikt tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten aan patron cuisinier John Halvemaan en... omdat Betty dit jaar Croatian Wine Ambassador is, aan Andrea Gutstović-Ercegovac, de Kroatische Ambassadeur in Den Haag.

Dat was ook de reden dat wij onze Kroatische wijnen van Vina Carić en Feravino mochten presenteren met de spot-on kaaspairings van Betty.

Bij de lancering van het nieuwe boek waren ook aanwezig Patricia Hoogstraaten (Directeur Vakcentrum beroepsorganisatie van zelfstandige detaillisten) en Rick Brantenaar (Directeur Stichting Foodspecialiteiten Nederland).

Op de hoofdfoto vlnr: Patricia Hoogstraaten, Rick Brantenaar, Andrea Gustovic-Ercegovac, Betty Koster en John Halvemaan.Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.