Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

My Image

Croatian Wine Ambassador in Kroatische ambassade

Geplaatst op 29 Januari 2017
Op 6 februari hebben we een bijzonder evenement in de Kroatische ambassade in Den Haag. Dit is een professionele proeverij voor wijnprofessionals, pers en hooggeplaatste personen. Tijdens dit evenement zal de Kroatische ambassadeur de ‘Croatian Wine Ambassador’ van het jaar benoemen.

Het is de eerste keer dat dit evenement gaat plaats vinden in Nederland. De benoeming van wijnambassadeur zal een jaarlijks terugkerend fenomeen worden. De kandidaat die voor de titel van 2017 is voorgedragen is een van de top-sommeliers in Nederland. Deze persoon is werkzaam bij een van de beste restaurants van het land en heeft enorm veel impact gehad op de promotie van Kroatische wijn in Nederland.

Ben je wijnprofessional of pers en wil je graag bij dit evenement aanwezig zijn, stuur ons dan een e-mail, dan krijg je de officiële uitnodiging toegestuurd.

Toegang voor echte fans
Ben je geen professional maar wil je er wel graag bij zijn? Uiteraard zijn onze echte fans ook welkom. In verband met de ruimte is er wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een mail. Uiterlijk 3 februari laten we je weten of je bij het event aanwezig kunt zijn.

Het evenement vindt plaats op 6 februari 2017 van 18:00 tot 20:00 uur in de Kroatische Ambassade in Den Haag. De benoeming van de Croatian Wine Ambassador zal plaatsvinden om 19:00 uur exact.

Extra informatie voor Pers
Na afloop van het evenement zal er een persbericht beschikbaar zijn met alle informatie over de nieuwe Croatian Wine Ambassador en de reden van benoeming. Tevens zullen er dan rechtenvrije foto’s voor publicatie beschikbaar zijn.

Voor meer persinformatie over het evenement en de benoeming van de wijnambassadeur van het jaar kun je contact opnemen met Diederik Swart per mail of telefonisch: 0648269099.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.