Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

My Image

Kroatische wijn bij actie van Rotaryclub Heerenveen

Geplaatst op 27 oktober 2017
Een liefdadigheidsdiner van de Rotaryclub Heerenveen staat geheel in het teken van Kroatië. De opbrengst van het diner in Hotel Tjaarda in Oranjewoud is bedoeld voor het goede doel waarvoor Rotaryclub Heerenveen ijvert: een ziekenhuisproject in het Kroatische Split.

Bij dit diner wordt uiteraard ook Kroatische wijn geschonken, de Graševina kvalitetno van PP Orahovica en de Dika Zweigelt van Feravino. Deze wijnen hebben wij voor een zeer gereduceerd tarief geleverd zodat de opbrengst voor het goede doel zo hoog mogelijk wordt.

Ook is op 28 en 29 oktober in Hotel Tjaarda Oranjewoud een kunstbeurs waarvan de opbrengst naar hetzelfde goede doel gaat. De kunstbeurs wordt geopend door burgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen.

167.000 dollar
De Rotaryclub Heerenveen heeft als doel om € 10.000 bijeen te brengen voor het stedelijk ziekenhuis in Split. Twee jaar geleden verwoestte een grote brand (door kortsluiting ontstaan) de neurochirurgische afdeling van het 1400 bedden tellende ziekenhuis.

Samen met drie Rotaryclubs in Split zelf, wil de club in Heerenveen helpen om in totaal USD 167.000 in kas te krijgen. Met dat geld moet de schade van de brand worden hersteld. Daarnaast is het geld bedoeld voor zaken die dringend nodig zijn voor de modernisering van de afdeling. Daarbij gaat het om revalidatiebedden, apparatuur voor het verwijderen van hersentumoren en monitoren voor de IC.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.