My Image

Proefdozen

Voor (web)winkels

Proefdoos 4: Typisch Kroatisch Rood


Beschrijving: Bij de rode wijnen kun je echt merken hoe divers wijnland Kroatië is. Van de fruitige en wat zachtere Zweigelt en Frankovka uit het oosten van het land, via de bijzondere Teran uit Istrië naar de volle robuuste wijnen van de Plavac mali druif in het zuidelijke Dalmatië.

In de Typisch Kroatisch Rood doos vind je zes totaal uiteenlopende wijnen. Allen met hun eigen bijzondere karakter en hun eigen mooie smaakprofiel. Het is een ware ontdekkingsreis door Kroatië voor de liefhebber van rode wijn.

Inhoud: (6x rood)

• 1x Feravino Dika Zweigelt, een van de top-kwaliteit rode wijnen uit de continentale wijngebieden van Kroatië met een heerlijke expressieve fruitige geur en heel veel blauw fruit in de smaak.
• 1x Feravino Dika Frankovka, die andere fruitkanjer uit het oosten, ook wel bekend onder de naam Blaufränkisch.
• 1x Medea Teran, bijzonder rood met veel bramen, laurier en zoethout.
• 1x PZ Svirče Plavac, het oerbroertje van de Italiaanse Primitivo en de Californische Zinfandel.
• 1x Skaramuča Plavac Premium, de grote broer van de ‘gewone’ plavac voor 30 procent gemaakt van de druiven die van de beschermde regio Dingač komen.
• 1x Vina Carić Jubo’v, een unieke smaakbeleving doordat de wijn een blend is van de inheemse Kroatische druif Plavac Mali vermengd met Merlot, Syrah en Cabernet Sauvignon.

typischkroatischrood

Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.