My Image

Proefdozen

Voor (web)winkels

Proefdoos 9: Kroatische wijn voor bij het dessert


Beschrijving: Verras jezelf en je gasten eens met een bijzondere Kroatische wijn bij het dessert. In deze doos vol verassingen voor bij het dessert vind je zes verschillende wijnen die allen uitstekend zijn bij zowel zoete desserts als kaasplankjes.

Inhoud: (2x wit, 1x rosé brut, 1x rood, 2x dessert)

• 1x Bolfan Traminac, past goed bij (niet al te zoete) romige desserts met bijvoorbeeld sinaasappelsaus of Lychee gedoopt in witte chocolade. De wijn past ook heel goed bij kazen als roquefort en münster.
• 1x Vina Carić Bogdanjuša, een superkaaswijn volgens kaaskoningin Betty Koster. zalig met een Oostenrijkse Alp Blossom of een door een Ecuadoriaan in Duitsland geproduceerde blauwschimmel Chiriboga Blue.
• 1x Feravino Francesca, een rosé brut gemaakt van de Frankovka druif die fantastisch is bij fruit en fruitdesserts.
• 1x PZ Svirče Plavac, heerlijk bij kaas, wordt licht en fris bij een Wilde Weide extra belegen en heerlijk vlezig en umami bij een Castello Branco.
• 1x Kabola Muškat Momjanski, een bijzondere dessertwijn gemaakt van een inheemse druivensoort die uitsluitend groeit rondom het dorp Momjan in het noorden van Istrië. Heerlijk bij alle mogelijke fruitdesserts. Een superverrassende en bijzondere wijn om een mooi diner mee af te sluiten.
• 1x PZ Svirče Hadrian Prošek, een unieke dessert wijn gemaakt van de inheemse Bogdanuša druif. De druiven zijn laat geplukt en vervolgens gedroogd op stro waardoor ze een hoog suikergehalte genereren. De herkenbare zoete smaak en een overvloed aan geur maken deze wijn een ideale keuze bij zoete desserts, chocola of koekjes en is ook heerlijk met een klontje ijs bij de koffie of als aperitief.

kroatischedessertwijn

Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.