Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Croatiangrapes.com sponsort de Gaykrant-boot tijdens de Pride Amsterdam

Geplaatst op 1 augustus 2019

Als grootste online LHBT+-platform van Nederland vaart De Gaykrant dit jaar mee met een eigen sloep tijdens de Pride Amsterdam op zaterdag 3 augustus. Croatiangrapes.com draagt de Pride Amsterdam en de Gaykrant een warm hart toe en sponsort dit event.

Op de boot van de Gaykrant wordt letterlijk het verleden, heden en de toekomst van de LHBT-gemeenschap verbeeld. DJ Veering zal de muziek verzorgen en als boegbeeld is Frank Sanders als Lady Felice aanwezig.

Tevens zal een cameraploeg van televisie-station SALTO Amsterdam vanaf de boot opnames maken van de mensen langs de kant voor het programma ‘Van de verkeerde kant’.

De vrijwilligers, gasten en redactieleden van de Gaykrant kunnen op de boot een aantal Kroatische wijnen drinken. Zo zullen onder andere de Grasecco brut en de Francesca rosé brut van Feravino beschikbaar zijn want uiteraard moet het wel bubbelen en sprankelen! Daarnaast drinken de feestvierders ook de Graševina en Frankovka Rosé van PP Orahovica.

Speciaal voor de lezers van de Gaykrant is een speciale actie opgezet. Hierbij maken de lezers kans op een setje bruts van Feravino zodat ze zelf ook kunnen proeven wat de deelnemers op de boot te drinken krijgen.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.