Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

My Image

Croatiangrapes.com op de Wine Professional 2018

Geplaatst op 4 januari 2018
De topkwaliteit van Kroatische wijnen is inmiddels ontdekt door de sommeliers van restaurants met één of meerdere michelinsterren, een bib gourmand, Gault&Millau listing, vermelding in de Lekker 500 en zelfs met een plaats in de 50 beste restaurants van de wereld. Kom jij ook kennismaken met bijzondere wijnen uit Kroatie tijdens de Wine Professional?

Ook dit jaar zal Croatiangrapes weer met een stand aanwezig zijn op de Wine Professional beurs van 8 t/m 10 januari in de Rai in Amsterdam. In stand nummer 432 kun je kennismaken met wijnen van bijzondere autochtone druiven met klinkende namen als Graševina, Silvanac Zeleni, Pošip, Bogdanuša, Frankovka en Plavac mali.

Een aantal wijnen zal ook te proeven zijn bij proeverijen in het Gault&MIllau Theater en Forum Gastronomicum Theater. En Josip Pavičić van ons wijnhuis Feravino is in de stand aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Diamond Awards
De beurs wordt geopend met de jaarlijkse uitreiking van de Diamond Awards op zondag 7 januari in Hotel De L’Europe te Amsterdam. Tijdens dit event zal de Kroatische ambassadeur, H.E. Mrs Andrea Gustović-Ercegovac een speech houden over de oude wijnwereld. Ook zal de ambassadeur van India een toespraak houden over de nieuwe wijnwereld en aansluitend zullen zij samen met de organisatoren de beurs openen.

Tijdens deze bijeenkomst in Hotel De L’Europe zal ook Croatiangrapes.com aanwezig zijn met een stand waar de bezoekers alvast kennis kunnen maken met een aantal markante Kroatische wijnen.

Ben je wijn professional en wil je nog een registratiecode voor de Wine Professional 2018 ontvangen? Neem contact met ons op.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.