Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Nieuw product: Croatian DIY wijnproeverij met video's

Geplaatst op 3 april 2020

Wijn thuis proeven is helemaal van deze tijd. En hoe fijn is het om in alle rust thuis te kunnen genieten van nieuwe wijnen terwijl een digitale sommelier je alles vertelt over de wijn? De Croatian DIY wine tasting biedt dit.

Luka is de digitale sommelier die jou meeneemt op een wijnreis door Kroatië. Voor het proeven van iedere wijn kun je een korte video bekijken waarin hij een korte uitleg geef over de druif, de wijn en de regio waar hij vandaan komt. Hij laat jou zes wijnen proeven uit de belangrijkste wijngebieden van dit bijzondere wijnland. Het zijn drie witte en drie rode wijnen die gemaakt zijn van markante autochtone druiven. Proef de eeuwenoude wijncultuur van Kroatië en ga op avontuur met deze leuke proeverij die educatief, smakelijk en vermakelijk is.

De proeverij bestaat uit een proefdoos met zes verschillende wijnen (3 wit en 3 rood). Verder zijn bij de thuisproeverij inbegrepen de video’s en een aantal downloadable pdf’s: proefformulieren, extra informatie over de wijnen en de wijnhuizen en een kaart van Kroatië waarop locaties van de wijnhuizen staan vermeld.

Bekijk hier de inhoud van de proefdoos, de video's en de andere downloads.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.