Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

My Image

Zeer succesvol verlopen horecabeurs Gastvrij Rotterdam

Geplaatst op 24 september 2017
Drie dagen lang is onze stand op de vijfde editie van Gastvrij Rotterdam zeer goed bezocht. Zowel bestaande partners als nieuwe geïnteresseerden kwamen kennismaken met recent toegevoegde wijnen en wijnhuizen en nieuwe jaargangen van ons reeds bestaande assortiment.

Op dag één kon men ook op een lekker losse manier kennismaken met een aantal nieuwe markante karakterwijnen tijdens een show in het Wijntheater. Deze ‘Grote Kroatische kaas en wijn show’ werd begeleid door de altijd enthousiaste registervinoloog Barbara Verbeek.

Bezoekers konden kennis maken met onze net toegevoegde Bogdanjuša van Vina Carić en de nieuwe jaargang Plavac van PZ Svirče. In beide gevallen zijn de wijnen door kaaskoningin Betty Koster van L’Amuse gepaird met een prachtige kaas uit haar assortiment. In beide gevallen stimuleerden de wijn en de kaas elkaar enorm.

Ook op dag drie van de beurs gebeurde er weer van alles. In het Proefschrift Theater van The Wine and Food Association deed een aantal van onze wijnen mee in de professionele proeverijen die begeleid werden door wijnschrijver Fred Nijhuis en wine-food consultant en SVH Meestergastheer Harrie Baas.

Onze Kabola Re deed mee bij de proeverij ‘Mousserend’ uit alle windstreken. En de Bogdanjuša mocht weer mee doen bij de proeverij van de ‘Historische wijnlanden’. Beide wijnen hebben in hun proeverij hoge ogen gegooid bij zowel bezoekers als de professionele presentatoren.

Wij danken alle partners en toekomstige wijnambassadeurs voor jullie bezoek. En uiteraard ook veel dank aan alle medewerkers van de diverse theaters. We zien jullie graag terug in jullie eigen zaak of op de BBB In Maastricht.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.