Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

My Image

Wijn en spijs presentatie voor vakvrouwen van het Professioneel Culinair Netwerk

Geplaatst op 2 november 2017
Samen met de half-Kroatische Sascha de Lint mochten wij een wijn en spijs presentatie over Kroatië geven voor het Professioneel Culinair Netwerk.

In een prachtige kookstudio in Breukelen zijn twintig zeer geïnteresseerde dames bijeengekomen om de lokale specialiteiten en wijnen van Kroatië te proeven.

Sascha de Lint, met wie wij al eerder samen hebben gewerkt bij een presentatie voor genodigden van het Kroatisch bureau voor toerisme, is masterchef winnaar en eco-ondernemer van Greenage. Zij heeft voor de dames van het netwerk, waar ze zelf deel van uit maakt, bijzondere specialiteiten gekookt uit alle regio's van het land. Wij mochten daarbij de diversiteit van wijnland Kroatië laten proeven.

De dames waren allen zeer enthousiast over hetgeen hen is voorgeschoteld en ingeschonken. De eerste ideeën over een culinaire reis voor de dames van het netwerk zijn al over de tafel gegaan.

En de samenwerking met Sascha smaakte wederom naar meer dus we gaan brainstormen over meer samenwerking in de toekomst, zodat we nog veel meer mensen kennis kunnen laten maken met al het lekkers dat Kroatië te bieden heeft.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.