Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Croatiangrapes.com aangesloten bij Strand Nederland

Geplaatst op 15 november 2019

Onlangs is Croatiangrapes.com een lidmaatschap aangegaan bij Strand Nederland waarbij 95 procent van de Nederlandse strandexploitanten is aangesloten. Onderdeel van dit lidmaatschap is ook dat wij met een stand aanwezig zullen zijn op de Strand en Terrasbeurs van 26 november.

Strand Nederland is het communicatieplatform voor de strandexploitanten. Dit platform werkt samen met de lokale verenigingen, KHN, NBTC Holland Marketing, stichting Nederland Schoon en diverse overheidsorganisaties om het strand zo goed mogelijk te ondersteunen.

Meer dan 95 procent van de strandexploitanten is bij Strand Nederland aangesloten, de websites worden meer dan 3.000.000 keer per jaar bezocht en het magazine verschijnt drie keer per jaar en ligt bij alle kusthoreca.

Strandbeurs Aalsmeer

Ook de Strandbeurs is inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor leveranciers en ondernemers. De beurs vindt plaats op dinsdag 26 november van 11:00 uur tot 17:00 uur in The Beach in Aalsmeer.

Was deze beurs oorspronkelijk bedoeld voor de strandpaviljoenhouders langs de Nederlandse kust, inmiddels is deze beurs ook erg interessant voor allerlei andere horecaondernemers.

Wij zijn aanwezig met een stand en mocht je de beurs willen bezoeken, meldt je dan gratis aan.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.