Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

My Image

Leer alles over wijn en kaas met Betty Koster en Ellen Dekkers

Geplaatst op 2 juni 2018
De komende weken kun je bij meerdere proeverijen alles leren over het pairen van wijn en kaas. Leer van de culinaire experts en maak er in de toekomst goede sier mee.

Op zondag 10 juni organiseert Croatian Wine Ambassador Betty Koster van L’Amuse samen met importeur Croatiangrapes.com een onvergetelijke proeverij met zeer verrassende combinaties. Het wordt een smakelijke, leerzame en gezellige middag in het splinternieuwe pand van L’Amuse in IJmuiden.

Na deze dag zul je bij je volgende diner enorm de blits maken met je gedegen kennis over de wijnen en de kaas pairings. Want wees nou eerlijk, zou jij zomaar een witte wijn bij het kaasplankje aan het einde van je diner geven? De middag kost €60,- en daarvoor krijg je een heerlijke middag met kaas, wijn, meer kaas, meer wijn en… kennis die je de rest van je leven zult gebruiken. Schrijf je hier in voor deze leerzame middag.

Delicious Magazine Proeverij
Op donderdagavond 14 juni is er een proeverij waarbij Betty Koster ook nog eens versterkt wordt door vinologe Ellen Dekkers van Delicious Magazine en Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys.

Tijdens de kaas-, brood- & wijnproeverij, die plaatsvindt in het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam, laten ze je kennismaken met de bijzondere smaken, verhalen en combinaties van Kroatische wijn, verschillende kaassoorten en versgebakken brood! Je leert hoe je een goede combinatie maakt en ze laten je ook proeven wat er gebeurt als een pairing juist fout gaat. Allemaal kennis waar jij in de toekomst goede sier mee kunt maken.

Leer, proef en beleef met dit culinaire drietal. De avond kost €69,- maar daar krijg je ook wat voor, want naast enorm veel nieuwe kennis neem je ook nog een bijzondere fles wijn van Croatiangrapes.com mee naar huis! Schrijf je nu in voor deze bijzondere avond!


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.