Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Drukbezochte online kaas-wijnproeverij brengt smakelijk entertainment

Geplaatst op 12 december 2020

Ruim 100 mensen hebben mee geproefd met onze eerste online Zoom kaas-wijnproeverij die we georganiseerd hebben in samenwerking met Vina Carić en Fromagerie l’Amuse.

Op 11 december was er een online proeverij waarbij drie topwijnen van wijnhuis Vina Carić op het Dalmatische eiland Hvar gepaird werden met negen bijzondere kazen van Fromagerie L’Amuse.

Mario Pranić en Diederik Swart van Croatiangrapes.com waren de moderators van de avond en lieten expert Ivana Carić vanuit Kroatië vertellen over de wijnen en kaasexpert Betty Koster vanuit IJmuiden verhalen over de kazen.

Door de vele deelnemers, zowel vanuit Nederland als vanuit Kroatië werd zeer enthousiast gereageerd op de online proeverij. De participanten waren zeer enthousiast over de wijnen en de spot on kaas-pairings.

De kaas en de wijn is de dag voor de proeverij gekoeld verstuurd naar de huisadressen of de deelnemers konden hun pakket ophalen in één van de winkels van L’Amuse.

Het event was smakelijk en vermakelijk voor iedereen en het heeft aangenaam entertainment gebracht in vele huiskamers wat zeer welkom is in deze lastige tijden. Zowel voor de proevers als voor de organiserende partijen smaakt dit naar veel meer!
Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.