Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven


Een ‘Wijnreis door Kroatië’ op het RYPP wijnfestival in Rotterdam

Geplaatst op 28 mei 2019
Ben je ook benieuwd naar de veelzijdigheid van wijnland Kroatië? Croatiangrapes.com geeft een ‘Wijnreis door Kroatië’ masterclass tijdens het RYPP festival in Rotterdam.

Op vrijdag 31 mei strijkt RYPP Wijnfestival voor drie dagen neer op en rondom het Drijvend Paviljoen en aan de kade (achter Wilheminaplein) in Rotterdam. Op deze unieke plek aan de voet van de Erasmusbrug met uitzicht op het dobberend bos geniet je van heerlijke wijnen, bijzondere wijn-spijscombi’s. en een verrassende randprogrammering.

Op 1 juni geeft Croatiangrapes.com hier een masterclass met als thema ‘Een wijnreis door Kroatië’. Tijdens deze proeverij maak je kennis met wijnen van de meest prominente autochtone druiven en de wijnregio’s en klimaatzones van belang. Hierdoor krijg je een goed beeld van de diversiteit van het oeroude wijnland Kroatië.

De proeverij vindt plaats in het RYPP Proeflokaal in het auditorium van het drijvend paviljoen en is georganiseerd in samenwerking met onze Rotterdamse verkooppartner Barrels to Bottles die tevens met een wijnbar op het festival aanwezig zijn.

Heb je zin om hierbij aanwezig te zijn? Geef jezelf op bij de ingang van het RYPP Proeflokaal. Je kunt het ook aan ons laten weten, dan reserveren we een plek voor je. Maar wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Datum: zaterdag 1 juni
Tijd: 15:00 uur
Plaats: Drijvend Paviljoen
Duur: 45 minuten


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.