Nieuws over Kroatische wijn

van autochtone druiven

Vina caric BIWC

Vina Carić wijnen winnen medailleregen bij Balkans International Wine Competition

Geplaatst op 22 juni 2022

De Balkans International Wine Competition heeft de resultaten van de beoordelingen van 2022 bekend gemaakt.

De Jubo’v cuvee 2017 van Vina Carić heeft maar liefst Double Gold gehaald bij de The Balkans International Wine Competition and Festival 2022. Een fantastische presentatie en wij hebben deze wijn. Proeven?

Zilveren medailles
Maar er zijn ook meerdere zilveren medailles toegekend aan een aantal wijnen van Vina Carić. De witte Bogdanjuša 2021 en de rode Plovac Ploški 2013 hebben allebei deze erkenning van de jury gekregen.

Binnenkort nog meer winnaars
En de regen van het edelmetaal houdt maar niet op. Een aantal wijnen van Vina Carić die momenteel bij ons niet voorradig zijn hebben ook medailles gewonnen. De Cesarica 2021 en Pošip 2021 hebben allebei zilver gewonnen en de Plovac Ploški Barrique 2015 heeft net als de Jubo'v dubbel goud gewonnen en is zelfs 'Best of Show Croatia 2022'. Deze laatstgenoemde wijnen zullen zeer binnenkort weer bij ons beschikbaar zijn.

Decanter medailles
Andere wijnen uit ons assortiment hebben onlangs al in Londen Decanter medailles in de wacht gesleept. Klik hier of op onderstaande foto om dit nieuws te lezen.Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.