My Image

Online Proeverij

van autochtone druiven

19 Maart 2021, Online proeverij van markante Kroatische wijnen met verrassende kaaspairings


Adres: Online (Zoom) Klik hier voor meer informatie
Tijd: 19:00 - 21:00
Kosten: 65,50

Kaasexperts Betty en Thassia Koster hebben de handen weer ineen geslagen met Kroatische wijnspecialisten Mario Pranić en Diederik Swart voor een nieuwe smakelijke online proeverij.

Deze keer maak je kennis met drie bijzondere wijnen uit Kroatië die je zelf wellicht niet snel bij een kaasplateau zou bedenken. Want heb jij al eens een frisse witte blend of een rosé brut met kaas gepaird?

Deze wijnen zijn bijzonder verrassend bij de unieke line-up van kazen die we gezamenlijk zorgvuldig hebben samengesteld. En ook de kazen bij de Plavac Mali, de oerbroer van de Primitivo en de Zinfandel zul je niet snel vergeten.

Wat ga je proeven?
Je proeft tijdens de online proeverij drie wijnen uit verschillende wjjngebieden van Kroatië. Bij elke wijn krijg je drie kazen uit heel Europa die hier speciaal voor geselecteerd zijn. Je zult ervaren dat elke kaas-wijncombinatie iets anders doet met de smaak. Hierna weet je ook dat je niet zomaar iedere kaas met elke willekeurige wijn kunt combineren.

Wijnimporteurs Mario en Diederik van Croatiangrapes.com vertellen je alles over de wijngebieden, de druiven waarvan ze gemaakt zijn, de boeren die ze persoonlijk kennen en de wijn zelf uiteraard.

Betty en Thassia van L’Amuse zullen bij iedere wijn uitleg geven over de bijzondere kazen en vertellen waarom ze zo goed bij elkaar passen. Uiteraard ga jij dat ook zelf ervaren.

Onze ervaringen van eerdere proeverijen leren ons dat het kan eindigen met een zeer vrolijke online borrel. De proeverij is dus niet alleen leerzaam en smakelijk maar ook heel vermakelijk!

Wat heb ik nodig?
• Je hebt uiteraard wijnglazen nodig, zorg voor verschillende wijnglazen omdat we ook nog een klein smaakproefje als verrassing hebben.
• Een laptop of tablet met internetverbinding en Zoom geïnstalleerd.
• Een koelkast om de witte wijn, rosé brut en de kaas in te doen.

Hoe krijg ik de kaas en de wijn?
Je krijgt de wijn en de kaas gekoeld thuis geleverd op 18 maart tussen 17:00 en 22:00 uur.
Je kunt het ook afhalen in een van de winkels van l’Amuse in IJmuiden (Dokweg 21) of Amsterdam (Olympiaplein 111). Afhalen kan ook nog op vrijdag 19 maart.

Prijs:
Afhalen in een van de winkels: 65,50
Online bestellen en thuisbezorging: 77,50 Afhalen in een van de winkels: 67,50

Online bestellen:
Je kunt de proeverij online bestellen in de webshop van L'Amuse


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wilt u weten waar u als particulier onze wijnen kunt krijgen? Ga naar onze consumenten pagina.